Despre noi

About us

Popescu Finta este o companie de transport românească care oferă servicii de transport clienților săi la un standard calitativ excelent.
Cu ajutorul nostru clienții au asigurată o prezență activă și puternică în piețele deja stabilite sau în cele ce abia se conturează. Cunoaștem și monitorizăm zilnic piața de profil si de aceea pentru noi este primordială îndeplinirea obiectivelor propuse de către toate părțile implicate în afacere.

Cu alte cuvinte, interesul clientului este identic interesului nostru. Prin conexiunile vaste la nivelul întregii Uniuni Europene POPESCU FINTA și-a dezvoltat o rețea extinsă de facilități și posibilități de colaborare, cu scop precis de creștere continuă a afacerilor la nivel internațional. Aceste conexiuni se dovedesc a fi atu-uri majore în promovarea logistică a afacerilor la nivel național, dar mai ales, internațional.

Contacteaza-neContact us

Istoricul nostru

Our history

2000

Compania a fost înființată în anul 2000 sub denumirea de S.C. AVALTRANS S.R.L. avand sediul în Municipiul Brăila.

The company was founded in 2000 under the name S.C. AVALTRANS S.R.L. having its headquarters in Braila.

00-06

Între 2000-2006 compania a funcționat cu specific de transport mărfuri generale (intern și internațional), transport mărfuri de grupaj și transport textile (pe umerașe).

Between 2000-2006, the company worked with general freight forwarding (domestic and international), groupage goods transport and textile transport (on hanger).

2006

În anul 2006 societatea își schimbă denumirea și sediul, devenind S.C. POPESCU FINTA S.R.L., cu sediul în Mun. Salonta, Jud. Bihor.

In 2006, the company changed its name and headquarters, becoming S.C. POPESCU FINTA S.R.L., based in Mun. Salonta, Jud. Bihor.

2018

Detinem in proprietate o flota moderna de autotrenuri si autoutilitare.

We own a modern fleet of tractors and vans.

Clientii nostri

Our clients

Suntem adepții parteneriatelor de lungă durată. Cel mai vechi client colaborează cu noi de peste 12 ani, în timp ce aproape 90 % din clienți au un minim de 7 ani de colaborare.

We are the followers of long-lasting partnerships. The oldest client has been working with us for over 12 years, while nearly 90% of clients have a minimum of 7 years of collaboration.

Politica Coookie
Website dezvoltat de: Website development by: Agentie Marketing Online